>

Har alldeles nyss vaknat, så jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, fast jag egentligen borde gå upp och göra viktigare saker. 
Igår var jag och Malin in till Borlänge för att äta lunch hos mormor innan Malin skulle åka med bussen hem till Stockholm igen. Nu dröjer det ända till slutet på denna månad innan jag får se henne igen. Maten hos mormor var så himla god. En fisksoppa med torsk. 
 
Idag kommer äntligen Emil hem, som jag har saknat den mannen alltså. Ska hämta honom vid ett i Borlänge och då ska jag även handla lite och senare i eftermiddag så börjar jag mitt nya jobb, är så himla spänd och nervös, men det ska nog gå bra, hoppas jag. Nu ska jag ta tag i diskberget som är i köket. 
livet | | En kommentar |

>

Emil är i Skåne på jobb och har varit det sen torsdags morgon. Men som tur är så är Malin hemma över helgen iallafall, eller hon kom hem i onsdags, och i torsdags så åkte vill till Säter för lite valborgsfirande, och som vanligt så var det jättekul. 
 
Vi kom hem runt klockan fem på morgonen och när klockan slog sex innan vi somnade så hade jag varit vaken i ett dygn, sen sova nån timme för att gå upp och jobba hela fredagen, dock var Malin med och det var lugnt på jobbet. 
Efter jobbet så åkte vi och åt pizza, såklart, som man brukar göra dagen efter, och det kan ha varit en av mina bättre pizzor här i mitt snart 23 åriga liv. 
Dock så är detta Malins pizza, för att den utklassade min till utseende iallafall. 
 
Nu ska jag väcka Malin och så ska vi ut på en liten tur. 
livet | | En kommentar |
Upp