Imorse åkte jag till mamma för att tvätta lite innan jobbet. Sen när jag jobbat i typ en timme så blev det världens strömavbrott och vi var tvungna att slå igen butiken. Då åkte jag och mamma till Hedemora och handlade lite grejor till jobbet istället. Vi visste inte om vi skulle kunna öppna igen senare på dagen, men vid tre så kunde vi öppna igen och då var det bara att återgå till jobbet. 
På eftermiddagen kom Emil förbi mig på jobbet och hämtade nyckeln hem till mig, så när jag kom hem från jobbet så hade han köpt mat som vi lagade tillsammans, och nu har Emil redan somnat och jag ligger och väntar på att Paradise Hotel ska börja, sen blir det sova för mig med. 
livet | | Kommentera |

Vi börjar i måndags, då var jag in till Komvux i Hedemora på ett informationsmöte eftersom jag ska börja plugga, eller jag har redan börjat. Sen åkte jag till jobbet och jobbade nån timme innan Emil kom till mig efter han slutat jobbet. Jag bjöd honom på mat som han tyckte var jättegod, sa han iallafall, det kanske bara var för att vara snäll, jag tyckte det var gott iallafall! 
Imorse åkte han vid tio i sex och då vaknade jag och var så taggad på att börja plugga så jag kunde inte sova, men först drack jag kaffe och åt gröt. 


Sen när jag väl börjat plugga så insåg jag att en av mina böcker var fel. Höll på att kasta ut alla skolböcker och allt genom fönstret, men jag sansade mig och åkte till Säter och lånade den på biblioteket. Införskaffade lite andra saker också, som block, pennor och lite annat också. Kvällen har jag ägnat åt att laga mat, plugga och nu kikar jag på Svenska Hollywoodfruar. 
livet | | Kommentera |

Har inte orkat skriva nått dom senaste dagarna, har varit sjuk och bara legat hos mamma typ. Men nu känner jag att det börjar bli bättre, är inte så jätte täppt i näsan och hostan är nästan borta. 
Satt hos mamma igår och åt glass och drack cola för sånt får man göra när man är sjuk. 
Brukar bara blogga från min telefon, och därför har jag inte en enda bild att ladda upp, så det blir ett tomt inlägg idag. 
 
Jag har inte träffat Emil sen i frdags, och det kan ju jag tycka är lite drygt, men förhoppningsvis så får jag träffa honom imorgon, annars så vet jag inte när det blir. Ja, förresten, vi har ju tydligen blivit tillsammans också. ♥
 

Ska se färdigt Paradise Hotel nu, sen ska jag sova. 
 
livet | | Kommentera |
Upp